Kundeudtalelse

"Den er utrolig behagelig at køre med"

Erik Kokholm Dahl er maskinfører hos Mikkelsens Maskinstation i Spjald og fast mand på maskinstationens finsnitter. Op til første slæt fik maskinstationen leveret en helt ny JAGUAR 960 finsnitter, fortæller Erik, der kører finsnitter på 18. år.

”Når man kan lide det, og når arbejdet skal gøres, bliver man jo ved”, smågriner Erik, der nu er i gang med at gøre snitteren klar til næste sæson.

”Det her er den femte snitter fra CLAAS, vi har haft på maskinstationen”, fortæller Erik, der selv har kørt finsnitter i 16 – 17 år. ”Og det har altid været en CLAAS”, fortsætter han.

”Den nye er utroligt behagelig at køre med. Støjniveauet er lavt, og vi har fået monteret GPS, så jeg ikke skal holde i rattet, når det går lige ud. Sædet er fremragende, der er masser af lys, når man kører om natten, og de store ruder giver et godt overblik”, fortæller han. Desuden påpeger Erik, at den nye snitter af typen 498 som i korte vendinger kan opsummeres til god brændstoføkonomi, perfekt snitning og kerneknusning af majsen, mindre slid, rå trækkraft på hjulene og bedre adgang til service.