Hvis du klikker på „Accepter“, gemmer vi teknisk ikke nødvendige cookies (også fra tredjepartsudbydere) for at kunne give dig et brugervenligt online-tilbud og kunne forbedre vores service og tilpasse den endnu bedre til dine interesser. Du kan til enhver tid trække din godkendelse tilbage her. Vi gemmer teknisk nødvendige cookies, selv om du ikke klikker på „Accepter“.

CLAAS bruger også „Google Analytics“ for at tracke din brugeradfærd. Google behandler dine brugerdata med henblik på stille anonyme statistikker over brugeradfærd til rådighed for CLAAS. Google benytter også dine data til egne vilkårlige formål (fx profildannelse) og sammenfører dine data med data fra andre kilder. Google gemmer om nødvendigt dine data uden for den Europæiske Union, fx i USA via Google LLC. Både Google og statslige myndigheder har adgang til dataene. 

Yderligere informationer findes i vores information om databeskyttelse.

Acceptér

Alt til din bedrift

Til alle områder inden for landbruget.

Ud over ORIGINAL delene til dine CLAAS maskiner har vi et af de mest omfattende reservedelsprogrammer i Europa. Så det hele fungerer.

Alt til din bedrift

Til alle områder inden for landbruget.

Ud over ORIGINAL delene til dine CLAAS maskiner har vi et af de mest omfattende reservedelsprogrammer i Europa. Så det hele fungerer.

Løsninger til et mere og mere alsidigt landbrug.

Landbruget omfatter et stort antal aktiviteter og opgaver. Vores tilbud er lige så omfattende. Ud over CLAAS ORIGINAL produkterne som tankanlæg og måleapparater tilbyder vi mere end 4 millioner produkter fra forskellige producenter til dækning af alle mulige behov. Vi tænker utraditionelt og kan tilbyde dig løsninger. Vi tager os altid af din høst og din bedrift.


Samlet sortiment af produkter til landbruget.

CLAAS FARM PARTS

Med CLAAS FARM PARTS har din CLAAS forhandler et af markedets mest omfattende sortimenter af landbrugsprodukter. Det dækker det daglige behov for reservedele og tilbehør, fra værktøjsvogne over skærspidser til din harve til arbejdslygter og passende elpærer - tilbuddet er alsidigt.


Knivslibeapparat.

AQUA NON STOP COMFORT

Næsten alle producenter af pressere og selvlæssende vogne sværger til den fuldautomatiske knivsliber AQUA NON STOP COMFORT.


Klar til at hjælpe dig.

CLAAS værkstedsudstyr

Med værkstedsudstyr fra CLAAS til service, vedligeholdelse og reparation er du godt rustet til at forebygge spildtid på grund af driftsstop eller reducere den til et absolut minimum.


Alt under kontrol.

CLAAS måleapparater

Med CLAAS kornmåleapparater får du hurtige og pålidelige informationer om afgrøderne.