Hvis du klikker på „Accepter“, gemmer vi teknisk ikke nødvendige cookies (også fra tredjepartsudbydere) for at kunne give dig et brugervenligt online-tilbud og kunne forbedre vores service og tilpasse den endnu bedre til dine interesser. Du kan til enhver tid trække din godkendelse tilbage her. Vi gemmer teknisk nødvendige cookies, selv om du ikke klikker på „Accepter“.

CLAAS bruger også „Google Analytics“ for at tracke din brugeradfærd. Google behandler dine brugerdata med henblik på stille anonyme statistikker over brugeradfærd til rådighed for CLAAS. Google benytter også dine data til egne vilkårlige formål (fx profildannelse) og sammenfører dine data med data fra andre kilder. Google gemmer om nødvendigt dine data uden for den Europæiske Union, fx i USA via Google LLC. Både Google og statslige myndigheder har adgang til dataene. 

Yderligere informationer findes i vores information om databeskyttelse.

Acceptér

CLAAS serviceprodukter

Mere sikkerhed til maskinen.

Vores serviceprodukter øger maskinernes driftssikkerhed, minimerer risikoen for driftsstop og gør det muligt at kalkulere med faste omkostninger. Så det hele fungerer.

CLAAS serviceprodukter

Mere sikkerhed til maskinen.

Vores serviceprodukter øger maskinernes driftssikkerhed, minimerer risikoen for driftsstop og gør det muligt at kalkulere med faste omkostninger. Så det hele fungerer.

Mere sikkerhed til maskinen.

Hos CLAAS ved vi, hvor vigtigt det er, at man kan stole på sin CLAAS maskine. Derfor tilbyder vi ikke alene maskiner, der er fyldt med erfaring og knowhow, men også serviceydelser, der kan sammensættes individuelt og er enkle at beregne. De giver vores produkter en meget høj grad af driftssikkerhed og har dermed en afgørende indflydelse på vores kunders forretningssucces. Få nærmere oplysninger om vores CLAAS serviceprodukter.


Mere pålidelighed til en fast pris.

CLAAS MAXI CARE

Vores serviceydelser udføres naturligvis af kompetente, velkvalificerede CLAAS teknikere på CLAAS værksteder med alt moderne udstyr. Med CLAAS MAXI CARE serviceprodukterne kan du være helt sikker. Tal med en servicepartner fra CLAAS, så kan I sammensætte en individuel servicepakke til din maskine.


Professionel diagnose af maskinernes tilstand.

CLAAS ORIGINAL vintereftersyn

Efter høsten er før høsten - det er princippet i vores standard CLAAS vintereftersyn, en servicepakke, der konstaterer maskinens tekniske tilstand lige efter høstsæsonen. Mindre skader, mangler eller slid på maskinen kan have ekstreme følger i løbet af næste høst: Dette skal for enhver pris forhindres.


Maksimal service.

CLAAS Remote Service

Vi kender dine krav til maksimal ydelse og en professionel kundeservice med målet: Minimal spildtid. Vores mål: Vi ønsker ud over at tilbyde dig de bedste maskiner også at give dig den bedste service. Lad os sammen gå ind i en ny service-tidsalder. Brug den intelligente netopkobling af CLAAS maskinerne.