Om CLAAS

CLAAS er en familieejet virksomhed, som blev grundlagt i 1913 og er en af verdens førende producenter af landbrugsmaskiner. Virksomheden, med hovedkontor i Harsewinkel i Tyskland, er europæisk markedsleder på mejetærskere. CLAAS er førende i verden i en anden stor produktgruppe, selvkørende finsnittere. CLAAS er også en af de bedste med verdensomspændende landbrugsteknik i traktorer, ballepressere og græsmaskiner. CLAAS’ produktprogram består også af avanceret landbrugsteknologi. CLAAS beskæftiger mere en 11.900 medarbejdere verden over og rapporterede en omsætning på 4,8 milliarder euro i regnskabsåret 2021.

Danish Agro Machinery A/S

Danish Agro Machinery A/S er den danske importør af CLAAS landbrugsmaskiner samt Spearhead redskaber. Vi har til huse i Fredericia, hvorfra vi understøtter det danske netværk af forhandlere med salgssupport, logistik, markedsføring, servicesupport, reservedelssupport og finansiering.

Danish Agro Machinery A/S er datterselskab af den internationale grovvarekoncern Danish Agro.

Danish Agro koncernen er hovedsageligt beskæftiget inden for salg af foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn, såsæd, maskinhandel og energi samt køb af afgrøder fra landbruget. Koncernen beskæftiger ca. 5.000 medarbejdere og er ejet af 9.000 danske landmænd.