Hvis du klikker på „Accepter“, gemmer vi teknisk ikke nødvendige cookies (også fra tredjepartsudbydere) for at kunne give dig et brugervenligt online-tilbud og kunne forbedre vores service og tilpasse den endnu bedre til dine interesser. Du kan til enhver tid trække din godkendelse tilbage her. Vi gemmer teknisk nødvendige cookies, selv om du ikke klikker på „Accepter“.

CLAAS bruger også „Google Analytics“ for at tracke din brugeradfærd. Google behandler dine brugerdata med henblik på stille anonyme statistikker over brugeradfærd til rådighed for CLAAS. Google benytter også dine data til egne vilkårlige formål (fx profildannelse) og sammenfører dine data med data fra andre kilder. Google gemmer om nødvendigt dine data uden for den Europæiske Union, fx i USA via Google LLC. Både Google og statslige myndigheder har adgang til dataene. 

Yderligere informationer findes i vores information om databeskyttelse.

Acceptér

Kontakt

Indtast dine personlige data.
Nedenstående felter er frivillige og anvendes udelukkende til at kunne behandle din forespørgsel optimalt.
Angiv profession
* Obligatorisk felt
Erklæring om databeskyttelse:
Vi anvender de oplyste data i forbindelse med markedsføring af CLAAS KGaA mbH, kundehvervning, -undersøgelser og -information. Dataene gives ikke videre til tredjepart, undtagen leverandører, der handler på vegne af CLAAS KGaA mbH, CLAAS forhandlerorganisationen og selskaber i CLAAS gruppen. Få flere informationer om databeskyttelse under rubrikken Databeskyttelse på vores hjemmesider.