CLAAS ORIGINAL reservedele

Skræddersyet produktion og levering.

CLAAS Service & Parts tilbyder reservedele, der er specielt tilpasset din maskine, og som er fremstillet af førsteklasses materialer præcist efter CLAAS specifikationerne. Så det hele fungerer.

CLAAS ORIGINAL reservedele

Skræddersyet produktion og levering.

CLAAS Service & Parts tilbyder reservedele, der er specielt tilpasset din maskine, og som er fremstillet af førsteklasses materialer præcist efter CLAAS specifikationerne. Så det hele fungerer.

CLAAS ORIGINAL reservedele - alt passer.

Reservedele er mere end bare de rigtige mål. De anvendte materialer og forarbejdningen af dem er vigtige parametre for driftssikre maskiner med lang levetid. Vores reservedele fremstilles af førsteklasses materialer præcist iht. CLAAS specifikationerne og med den velkendte CLAAS knowhow. Hver enkelt del er afstemt optimalt efter hele systemet i maskinen.

Skræddersyede

CLAAS ORIGINAL reservedele er præcist producerede førsteklasses reservedele til CLAAS maskiner.

Pålidelige

CLAAS ORIGINAL reservedele har en længere levetid og beskytter maskinen mod driftsforstyrrelser.

Effektive

CLAAS ORIGINAL reservedele er overbevisende på grund af deres høje rentabilitet og førsteklasses kvalitet.


Marktests viser forskellen.

ORIGINAL vs. kopi

Hvorfor er det altid en god idé at bruge CLAAS ORIGINAL reservedele til din CLAAS maskine? Det er det, ikke bare fordi hver eneste del passer perfekt til din maskines system, men fordi CLAAS ORIGINAL reservedelene skåner din pengepung. Det har vi undersøgt for dig, for virkeligheden kan kun testes i praksis. Opdag forskellene mellem ORIGINAL reservedele og kopier.


Perfekt afstemning.

CLAAS ORIGINAL dobbeltfingre

CLAAS ORIGINAL dobbeltfingre består af førsteklasses støbestål, der er hærdet flere gange. De garanterer en høj driftssikkerhed og samtidig en perfekt afstemning til CLAAS snittesystemet over længere tid. CLAAS ORIGINAL dobbeltfingre har mange forskellige kvalitetsmæssige egenskaber.


Kvalitet helt ned til sidste pore.

CLAAS ORIGINAL filtre

CLAAS ORIGINAL filtre beskytter motoren mod snavs, sørger for lang driftssikkerhed og er optimalt tilpasset til ydeevnen i CLAAS maskinen. Filtrene videreudvikles løbende og følger således med maskinens voksende ydeevne. De afprøves lokalt under virkelige arbejdsbetingelser i løbet af udviklingen og tilpasses til den enkelte CLAAS maskine.


Godt samspil.

CLAAS ORIGINAL modskær

CLAAS ORIGINAL universalmodskæret har en særlig belægning, der gør det meget holdbart og giver en perfekt slidbeskyttelse. Et modskær, der fungerer upåklageligt, er basis for en succesrig høst.


Perfektion helt igennem.

CLAAS ORIGINAL kæder

CLAAS ORIGINAL kæder spiller perfekt sammen. Førsteklasses komponenter er sat optimalt sammen – det garanterer topkvalitet og uovertruffen pålidelighed. Selv de mindste afvigelser kan have meget alvorlige følger. Der er mange fordele, der kendetegner CLAAS ORIGINAL kæderne.


Målrettet afstemt.

CLAAS ORIGINAL kuglelejer

CLAAS ORIGINAL kugle- og rullelejer opfylder de højeste standarder, der stilles til lejer. De har en ekstremt lang levetid under selv de vanskeligste betingelser. Lejerne er anbragt, så de kan klare driftsbetingede svingninger, stød og maksimale belastninger uden problemer.


Skarp kvalitet.

CLAAS ORIGINAL knive

Sløve knive nedsætter snittekvaliteten og øger brændstofforbruget. Der leveres kun førsteklasses CLAAS ORIGINAL knive, der er meget slidstærke og udviklet til lange skæreintervaller og minimalt slid. Knivene fremstilles af legeret specialværktøjsstål og belægges med meget slidstærkt materiale.


En stærk forbindelse.

CLAAS ORIGINAL remme

CLAAS ORIGINAL remme er den perfekte forbindelse til dine CLAAS maskiner. Knowhow vedrørende den optimale sammensætning af de forskellige materialer er af meget stor betydning. CLAAS ORIGINAL remme er sammensat af førsteklasses gummimaterialer, trækdele og tekstiler, og remkonstruktionen er tilpasset individuelt til den pågældende CLAAS transmission.


Stabile og fleksible.

CLAAS ORIGINAL fjedertænder

CLAAS ORIGINAL fjedertænder sørger for en ensartet høj og skånsom transport af materialet. De giver mulighed for en uhindret materialestrøm i pressere, selvlæssende vogne, snittere, river og vendere. CLAAS ORIGINAL fjedertænder er gennem den årelange produktionserfaring tilpasset optimalt til det samlede CLAAS system.


CLAAS ORIGINAL sæder.

CLAAS ORIGINAL sæder.

CLAAS ORIGINAL sæder har et moderne design og er perfekt integreret i CLAAS maskinbetjeningskonceptet (MMI= Man Machine Interface). Naturligvis opfylder ORIGINAL sæderne de lovpligtige krav. Derudover har de mange andre fordele at byde på.